Gemiddelde leestijd: < 1 Minuut

Een van de sprekers tijdens het aanstaande Come Get IT evenement van 4 juli is Johan van Amersfoort. Johan is een zeer ervaren techneut, auteur van het boek de VDI Design Guide, een fanatiek blogger, spreker en verantwoordelijk voor de technische marketing binnen ITQ. Naast zijn passie voor techniek, waarbij VMware producten een hoofdrol spelen is Johan (natuurlijk) ook Formule 1 fan. Het afgelopen jaar heeft hij beide passies met elkaar weten te mixen met een wel heel gaaf eindresultaat.

Johan is actief binnen verschillende IT communities wat hem al de nodige erkenning heeft opgeleverd. Ook wordt Johan met enige regelmaat gevraagd om te komen spreken, in binnen en buitenland. Gelukkig waren we er snel bij en hebben we Johan tijdig ‘vast’ kunnen leggen.

Origineel

Johan is met name gespecialiseerd in Virtuele Desktop omgevingen (VDI) en alles wat daarbij komt kijken. Omdat Johan graag op originele wijze te werk gaat, en ze binnen ITQ een uitdaging niet uit de weg gaan ontstond het idee om op basis van VMware technologie (VMware Horizon in combinatie met vGPU’s en USB redirection) een F1 race simulator te bouwen! Puur bedoelt om de wereld te tonen waartoe VMware VDI technologie (en ITQ) in staat is.

Geslaagd

Al met al een zeer geslaagd experiment. Johan verteld ons het achterliggende verhaal, de gebruikte hard en software, configuratie details, en nog veel meer. Inmiddels is het project tot in de puntjes geperfectioneerd en ben ik persoonlijk erg benieuwd naar het hele verhaal.

Meer informatie (agenda en locatie) rondom het evenement en inschrijven via onderstaande link.

Tot dan!

INSCHRIJVEN / meer info