Aflevering 57 – Louëlla (Lou) Creemers – .NET & C#

Het is ons zo goed bevallen om volledig uit onze comfort zone te stappen in de vorige podcast aflevering dat en daarom doen wij het gewoon nog een keer!
We duiken in deze aflevering dan wel de techniek in maar een kant waar wij toch minder in thuis zijn. In deze aflevering gaan wij met Louëlla Creemers, ook wel bekend als Lou, in gesprek over het ontwikkelen van applicaties en met name web applicaties met behulp van .NET en C#, oftewel: Software development.

Read More


0 Comments1 Minutes

Aflevering 56 – Remco Nijkamp – Vitaliteit voor IT’ers

Voor de meeste van onze luisteraars is het zomervakantie of komt deze er bijna aan. Dit is over het algemeen het moment dat je de kans krijgt om je laptop scherm dicht te klappen, je "out of office" aan te zetten, helemaal tot rust te komen en je vitaliteit te herstellen. Dit is voor ons niet veel anders en zo ook voor Remco Nijkamp, een collega IT'er die decennialange actief is geweest in onze branche.
Enige tijd geleden heeft hij echter een carrière-switch gemaakt en is, door verschillende studies, opgeleid is tot Vitaloog® en heeft daar zijn werk van gemaakt.

Read More


0 Comments1 Minutes

CGIT – Aflevering 55 – Bauke de Kroon – Google Workspace

In deze aflevering van de Come Get IT podcast gaan wij weer eens een andere kant op. Deze keer geen Microsoft en/of security onderwerpen maar hebben we het over Google!
Om precies te zijn over Google Workspace, een alternatief op Microsoft365. Wij, als techneuten, zien of horen daar niet zoveel van maar toch zijn er steeds meer organisaties die de overstap maken naar het Google Workspace platform en uiteraard zijn we benieuwd waarom.

Read More


0 Comments2 Minutes

CGIT Extra – Experts Live! 2023

Na alle content van de afgelopen maand staal alweer een nieuwe EXTRA aflevering van Come Get IT podcast voor je klaar! We hebben namelijk, zoals je van ons gewend bent, Experts Live! bezocht.
Voor ons was het alweer het derde bezoek en Experts Live! werd ditmaal ook alweer voor de derde keer georganiseerd in het mooie 1931 Congrescentrum te ‘'s-Hertogenbosch.

Read More


0 Comments1 Minutes

CGIT – Aflevering 54 – Frans Oudendorp – Microsoft Security

Het zijn drukke tijden voor de Come Get IT podcast crew (Martijn en Sander)!
We hebben net de aflevering van ons eigen event gepubliceerd en de volgende staat alweer op je te wachten. En
Dat alles heeft te maken met onze volgende extra Experts Live! aflevering die alweer in de planning staat.

Read More


0 Comments1 Minutes

CGIT EXTRA – Live Podcast Event 10 Mei – Security Startups

In 2020 waren we druk met organiseren van een evenement maar hebben we, door omstandigheden die bij iedereen bekend zijn, hier een streep doorheen moeten halen. De Come Get It podcast is gelukkig wel zéér actief aan de weg blijven timmeren en was mede de insteek van ons volgende evenement, een CGIT live-podcast met partner Tien Security.

Read More


0 Comments1 Minutes

Aflevering 53 – Curtis Partoredjo – Tien Security

In aanloop naar ons eigen evenement op Woensdag 10 Mei, samen met onze partner Tien Security, leek het ons een goed idee onze podcast set op te bouwen in het kantoor van Tien Security te ‘s Graveland en hebben we gesproken met Curtis Partoredjo, Sales Manager Cyber Security.

Read More


0 Comments1 Minutes

CGIT EXTRA – Come Get IT Live Podcast Show Woensdag 10 Mei – Cybersecurity Startups

In 2020 waren we druk met organiseren van een evenement maar hebben we, door omstandigheden die bij iedereen bekend zijn, hier een streep doorheen moeten halen.
De Come Get It podcast is gelukkig wel zéér actief aan de weg blijven timmeren. En wordt mede de insteek van ons volgende evenement, een CGIT live-podcast met partner Tien Security.

Read More


0 Comments1 Minutes

Aflevering 52 – Stefan Dingemanse – AVD waar staan we nu?

Het is altijd leuk om onze kennis op te halen over een stuk technologie waar we in het begin heel enthousiast over waren maar wat minder in het nieuws is op dit moment.
In deze aflevering halen wij namelijk het beeld van Azure Virtual Desktop op bij niemand minder dan Stefan Dingemanse, waarbij we ons afvroegen of we het nou gingen hebben over AVD, WVD of toch Windows365?

Read More


0 Comments1 Minutes

Aflevering 51 – Dave Stork – Microsoft Exchange en AI

Na twee afleveringen over onszelf te hebben gepraat is het goed om de reguliere draad op te pakken en weer een aflevering te brengen zoals je van ons gewend bent.
We hebben dit keer gewoon weer technische aflevering want In deze aflevering gaan we in op Microsoft Exchange, mailflow beveiligen door middel van DKIM, SPF en andere protocollen
maar ook over (antwoordapparaat?) Bing met ChatGPT AI.

Read More


0 Comments1 Minutes