Aflevering 13 – Desmond Germans over AI en Robotics

In de eerste aflevering van het nieuwe jaar zijn we te gast bij Desmond Germans. Desmond heeft namens Hanson Robotics in 2014 aan de voet gestaan van de ontwikkeling van zorgrobot Alice en praten daarom met hem over Artificial Intelligence (AI) en robotics.,

Zorgrobot Alice was te zien in de bekroonde documentaire ‘Ik, ben Alice’ uit 2015, onder meer getoond op het International Film Festival Rotterdam (IFFR) in hetzelfde jaar.

Read More


0 Comments1 Minutes

Podcast Aflevering 12 – Terugblik 2019

Een kleine 12 maanden geleden lanceerde wij hier tijdens een kleine bloggers borrel de eerste Come Get IT podcast. In de maand November van dit jaar publiceerden wij alweer onze vijtiende podcast (inclusief alle extra's) en organiseerde we ons derde evenement. Een mooi jaar voor ons platform!

Read More


0 Comments1 Minutes

Podcast Aflevering 11 – Active Directory en zijn toekomst

In deze aflevering hebben wij als gast Erwin Derksen. Erwin zit als sinds 1999 in het ICT-vak en in 2017 voor zichzelf gestart met het bedrijf Derk-IT. Erwin schuift zijn interesse voor Windows 10 en Active Directory niet onder stoelen of banken en is mede daarom een graag geziene spreker op diverse evenementen in binnen en buitenland. Zijn handelsmerken zijn een uitgebreide dosis humor en de “bulletpoint-free presentation”, naast uiteraard zijn kennis over Microsoft in het algemeen en Active Directory in het bijzonder.

Read More


0 Comments1 Minutes

EXTRA Podcast: Terugblik Microsoft Ignite 2019

Microsoft Ignite is een jaarlijkse conferentie voor ontwikkelaars en IT-professionals gehost door Microsoft. De eerste conferentie, toen bekend als TechEd, vond plaats in 1993 in Orlando, Florida. Staten en introduceerde de naam Microsoft Ignite vanaf 2015 met de conferentie, gehouden in Chicago. Dit jaar werd de cconferentie in Atlanta gehouden en blikken we terug met twee leuke gasten.

Read More


0 Comments1 Minutes

EXTRA Podcast: Infosecurity 2019

Uw razende CGIT-Reporters zijn weer op pad geweest, dit keer naar de Infosecurity beurs 2019!

De Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo zoals de beurs officieel heet is één van de grootste vakbeurzen op ICT-gebied in Nederland waar de grote spelers samen komen om zich te presenteren met de focus op onder meer security.

Read More


0 Comments1 Minutes

Podcast aflevering 10 – Microsoft Teams

Aflevering 10 van de ComeGetIt podcast gaat over Microsoft Teams met als gast Maarten Eekels. Maarten heeft zich verdiept in Office 365 en met name Microsoft Teams. Maarten praat ons bij over het inzetten van Microsoft Teams en de techniek erachter.

Read More


0 Comments1 Minute

Podcast aflevering 9 – Erik Remmelzwaal

Voor deze podcast hebben we Erik Remmerzwaal uit zijn winterslaap gehaald en praat hij ons bij over dit schitterende onderwerp.

Voor diegene die even vergeten is wie Erik Remmerzwaal is, hij heeft samen met een compaion Dearbytes overgenomen en verder uitgebouwd. In 2017 is Dearbytes overgenomen door KPN. Aan het einde van 2018 besloot Erik zijn voorgenomen sebatical in te lassen. Op dit moment geniet hij hier volop van.

Read More


0 Comments1 Minutes

EXTRA Podcast: CGIT Evenement – Formule 1

Op donderdagavond 4 juli hebben we het 2e Come Get IT kennis event georganiseerd.

Er was een mooie opkomst en we er stonden weer 3 sprekers met intressante onderwerpen met als thema “Formule 1”.

Read More


0 Comments1 Minute

Podcast aflevering 8 – Gaming en IT

Welke cloud diensten zijn de bedrijven Google en Microsoft aan het bouwen die gaan meeliften op de grootste entertainment industrie vandaag de dag?

Read More


0 Comments1 Minute

EXTRA Podcast: Microsoft Experts Live 2019

Op donderdag 6 juni stond Microsoft Experts Live 2019 op het programma.
Dit interessante community evenement hebben Sander en Martijn bezocht en uiteraard was de podcast microfoon mee.

We hebben gezamenlijk een aantal zeer interessante sessies gezien. Aansluitend hebben wij de kans gekregen om deze mensen een aantal kritische vragen te stellen.

Read More


0 Comments1 Minute