Gemiddelde leestijd: < 1 Minuut

Elk jaar organiseert Experts Live Netherlands een grootschalig eendaags event waar meer dan 1200+ IT Pro’s en Developers kennis op gaan doen van Microsoft technologie. Nationale en internationale community experts praten bezoekers in één dag volledig bij over laatste Microsoft technologieën en traditiegetrouw zijn we ook dit jaar weer aanwezig op Experts Live!

In tegenstelling tot de laatste twee edities hebben we dit keer helaas geen beschikking tot een studio op de beursvloer en mede daarom hebben we het eerste deel van onze reportage remote opgenomen in plaats van in de studio. Dat heeft ook, niet geheel onbelangrijk, te maken met de bijdrage die Martijn dit jaar gaat leveren aan Experts Live Radio, samen met Vriend van de Show Frans Oudendorp!

Op 4 juni zenden ze namelijk, als eerste tech-event in wereld, live uit via DAB+ in heel Nederland vanuit het NBC Congrescentrum met Experts Live Radio!
Je kunt nu alvast luisteren via de 🎧 livestream en op https://expertslive.radio 🎙️

Daarnaast worden uiteraard de nodige breakoutsessies gegeven door 80+ nationale en internationale sprekers en wordt er, zoals elk jaar, begonnen met een keynote en wie kunnen daar beter over vertellen dan organisator van het evenement Bert Wolters en vaste spreker (en tevens Vriend van de Show) Erwin Derksen!

Deel twee met de reizende microfoon vanaf de beursvloer volgende week!