Gemiddelde leestijd: < 1 Minuut

Er kan in twee jaar een hoop veranderen in onze branche en dat geldt niet in de laatste plaats voor ICT-opleiders.

In de zomer van 2022 hadden we Monique Kerssens al te gast en in die aflevering spraken we toen (nog) over de CTT+ training.
De CTT+ training was een best zware “train de trainer” cursus die je kon volgen om als IT-professional je didactische vaardigheden te vergroten met het doel een training te kunnen opstellen en vorm te geven.

Twee jaar later en CTT+ bestaat niet meer, om nu Microsoft trainingen te mogen geven dien je MCT (Microsoft Certified Trainer) te zijn.
Om die reden hebben Monique en en haar neef Rick Kerssens hun oude CTT+ opleiding omgezet naar de cursus MCT Train de trainer om daarmee nieuwe MCT’ers op te leiden.
Voor Monique ook meteen een mooi moment om het een stapje rustig aan te doen en zodat Rick het stokje kan overnemen.

Monique heeft met veel passie en enthousiasme al meer dan 25 ervaring op het gebied van training en coaching. Ze heeft langdurige relaties opgebouwd met haar klanten en bij hen uitgebreide maatwerk trajecten neergezet. Mooi om te zien hoe mensen hun competenties ontwikkelen en hoe hun invloed daarmee vergroten.

Rick is zelf Trainer bij RBL-training (eigen bedrijf) en Nique Consultancy. Hij ontwikkelt maatwerk trainingen op het gebied van communicatie, leiderschap en gedragsverandering gericht op de praktijk van de cursist. Zijn kwaliteiten liggen op coachen, communicatieve vaardigheden en gespreksvoering.

De eerste aflevering van het nieuwe jaar kan jij misschien gelijk meenemen in je persoonlijke doelstellingen voor 2024!