Na het (grote) succes van ons laatste evenement zijn we momenteel druk bezig met de voorbereidingen van het volgende evenement. De locatie is inmiddels rond, aan het eten en drinken is gedacht en nog veel belangrijker, de sprekers zijn vastgelegd. De avond staat volledig in het teken van de Formule 1 autosport. Wat IT en de Formule 1 met elkaar gemeen hebben? Veel meer dan je denkt.

Hieronder vind je alvast een sneak peak van de agenda. In de komende weken zullen we je verder informeren over de sprekers en hun sessies.

De agenda:

  • Bart Groot Zevert, Sr. System Engineer werkend voor Nutanix komt ons vertellen hoe zij hun Web-Scale Hyperconverged oplossingen inzetten t.b.v. het Williams Racing Formule 1 team. Supersnel toegang tot data, kosten besparingen en meer, Bart neemt ons mee in een digitaal kijkje achter de schermen van werelds meest populaire autosport.
  • Johan van Amersfoort, Technical Marketing Manager bij ITQ, heeft een Formule 1 simulator gebouwd uitsluitend gebruikmakend van vGPU/Vmware technologie. Het uiteindelijke resultaat, en hoe hij dit heeft gedaan? Johan deelt het in detail met ons. Een gaaf initiatief met een wel heel bijzonder eindproduct!
  • VEEAM levert een van de meest vooraanstaande en snelste data protectie en backup oplossingen voor zowel fysieke als virtuele workloads, on-premises en in de Cloud. Vrijwel alle besturingssystemen en Hypervisors (inclusief Nutanix AHV) worden ondersteunt. Een kijkje in de keuken vanuit een technologisch oogpunt, de noodzaak en wanneer gebruik je welk product.

Kortom, dat beloofd veel goeds. Of je nu benieuwd bent naar wat onze sprekers te vertellen hebben, je eens met ons kennis wilt maken, of gewoon (misschien als F1 fan) zin hebt in een leerzame en gezellig avond, het maakt ons niets uit. We verwelkomen je graag! Tot de 4evan juli.