Gemiddelde leestijd: < 1 Minuut

Voor de meeste van onze luisteraars is het zomervakantie of komt deze er bijna aan.

Dit is over het algemeen het moment dat je de kans krijgt om je laptop scherm dicht te klappen, je “out of office” aan te zetten, helemaal tot rust te komen en je vitaliteit te herstellen.

Dit is voor ons niet veel anders en zo ook voor Remco Nijkamp, een collega IT’er die decennialange actief is geweest in onze branche.
Enige tijd geleden heeft hij echter een carrière switch gemaakt en is, door verschillende studies, opgeleid tot Vitaloog® en heeft daar zijn werk van gemaakt.

Zijn missie is om de vitaliteit van IT’ers en andere hoofddenkers te verbeteren en daarmee het werkgeluk te vergoten.
In deze aflevering geeft hij een aantal tips voor je ontwikkeling om optimaal te presteren en de kwaliteit van je werk te verbeteren.

Daarnaast heeft hij, vanuit zijn eigen lesstof, situaties uit de praktijk en levenservaring, zijn kennis op papier gezet in zijn boek Vitaliteit voor IT’ers en andere hoofddenkers.

Wij vroegen ons af of we zelf nog wat (IT-)vitaliteit konden gebruiken en hebben Remco uitgenodigd om hierover te praten.
Uiteraard hebben we wat kritische en nuchtere IT vragen afgevuurd en is dat allemaal weer terug te luisteren in een nieuwe vitale aflevering van de Come Get It podcast!

Grab The Lead
How To Stop Worrying And Start Living