Gemiddelde leestijd: < 1 Minuut

In deze aflevering van de Come Get IT podcast gaan wij weer eens een andere kant op. Deze keer geen Microsoft onderwerpen maar hebben we het over Google! Om precies te zijn over Google Workspace, een alternatief op Microsoft365.

Wij, als techneuten,  zien of horen daar niet zoveel van maar toch zijn er steeds meer organisaties die de overstap maken naar het Google Workspace platform en uiteraard zijn we benieuwd waarom.

Biedt Google nu veel meer? Hoe gaat Google om met de data van hun klanten bijvoorbeeld?

Hoe dan ook, in Nederland zijn er steeds meer IT-collega’s die zich laten opleiden tot een volwaardig specialist van het Google Worplace platform. Wij hebben Bauke de Kroon, één van die specialisten, bereid gevonden om onze vragen te beantwoorden.

Bauke heeft ruim 20 jaar werkervaring in diverse ICT gerelateerde rollen zowel in de private sector als in de publieke sector.  Zijn motto is om met de klant meer uit het door hem gebruikte platform te halen zodat hij zich beter kan concentreren op zijn primaire business. Bauke richt zich niet alleen tot Google Workspace maar houdt zich ook bezig met mail security waar we in deze aflevering ook even op teruggekomen.

Interessante links naar items die in deze podcast aan bod zijn gekomen.