Gemiddelde leestijd: < 1 Minuut
Het is ons dusdanig goed bevallen volledig uit onze comfortzone te stappen in de vorige podcast aflevering en daarom doen wij het gewoon nog een keer!

We duiken in deze aflevering dan wel de techniek in maar een kant waar wij toch minder in thuis zijn. In deze aflevering gaan wij met Louëlla Creemers, ook wel bekend als Lou, in gesprek over het ontwikkelen van applicaties en met name web applicaties met behulp van .NET en C#, oftewel: Software development.

Lou wist al op jonge leeftijd dat ze een carrière in de IT wilde nastreven. Nadat ze verschillende aspecten van het vakgebied had uitgeprobeerd, besloot ze informatica te gaan studeren en werd ze uiteindelijk webontwikkelaar. Naast haar technische vaardigheden is een andere passie van haar het helpen van de technische gemeenschap.
Als spreker heeft ze al vele presentaties gegeven op verschillende technische conferenties en evenementen en als maker van technische inhoud ondersteund zij mensen om gemotiveerd te blijven of meer geïnteresseerd te raken in verschillende technische onderwerpen via meerdere sociale media kanalen en blogposts.
Lou geeft ons een lesje applicatieontwikkeling en geeft startende IT’ers meteen een aantal tips mee hoe ze het beste een toekomst kunnen vinden in ons vakgebied.