Gemiddelde leestijd: < 1 Minuut

Het gebruik van moderne authenticatie, dat wil zeggen met gebruikersnaam, wachtwoord en een extra apparaat (zoals een telefoon) is anno 2021 redelijk gebruikelijk zo lijkt het. Voor ons IT’ers waarschijnlijk wel maar toch blijkt het voor het grote publiek nog niet de gouden standaard.

Wat is nu precies moderne authenticatie? Hoe zien de expert het voor zich, wat zijn de trends en ontwikkelingen en krijgen we echt een leven zonder wachtwoord?

Allemaal vragen die we gesteld hebben aan Remco de Kievit en Sjaak Koekkoek. Deze 2 mannen zijn in het dagelijks leven bezig met security vraagstukken, waar moderne authenticatie een grote rol in speelt.
Remco werkt als pre sales security consultant bij Infinigate en Sjaak is werkzaam als sales director Benelux bij Yubico.

Het is weer een leuke en vooral informatieve aflevering geworden. Wil jij je steentje ook bijdragen in deze podcast? Dat kan! Geef feedback bij Apple podcast, abonneer je op deze podcast en deel de aflevering(en) met zoveel mogelijk vrienden, collega’s.