Gemiddelde leestijd: < 1 Minuut

In deze nieuwe Come Get IT aflevering belichten we een andere kant op van ons mooie beroep, namelijk de kant van de ICT-ondernemer en zoomen daarbij in op bedrijfsprocessen.

Misschien niet direct het onderwerp waarop je zit te wachten na je vakantie want bedrijfsvoering is het saaiste onderdeel van ons vak vanuit een technische oogpunt, toch? Jasper van Horssen weet ons te overtuigen waarom dit wel heel belangrijk is.

Iedereen houdt van rust, dus ook de ICT-ondernemer. Jasper van Horssen helpt vanuit zijn bedrijf Dxfferent ondernemers met allerlei vraagstukken binnen ICT bedrijven. Hoe kun jij je bedrijfsprocessen verbeteren, vernieuwen en vooral als ondernemer rustig bezig zijn met creatieve kant van het ondernemen. Jasper kan letterlijk met kippenvel en passie vertellen wat hij nu zo leuk vind aan zijn werk en waarom het voor iedereen in het ICT bedrijf zo belangrijk is om processen te borgen en te volgen.

Jasper is sinds 2016 al niet meer bezig met het uurtje factuurtje principe. Hij wist in 2019 één ding zeker, dat was zijn passie om de ICT ondernemer te helpen om bedrijfsprocessen, informatiebeveiliging en ICT slimmer te maken en zo de nodige rust binnen een organisatie te creëren.

Wij denken dat deze aflevering dan ook echt voor “iedereen” binnen ons vak van toepassing in!