Gemiddelde leestijd: < 1 Minuut

Microsoft Teams is hot en mag daarom niet ontbreken op ons aanstaande evenement. Daarom kondig ik met veel plezier aan dat Maarten Eekels ons op 2 april zal vergezellen met maar een reden, om te praten over Teams!

Over Maarten

Maarten is Chief Digital Officer en Managing Partner bij Portiva en Microsoft Regional Director. Daarnaast is Maarten een trotse en actieve MVP’er (Microsoft Most Valuable Professional) in de categorie Office Apps & Services. Een award welke hij al sinds 2016 bij zich draagt.

Portiva is een van de grotere SharePoint en Office 365 implementatie partners in Nederland. Maarten is al sinds versie 2003 betrokken bij het implementeren van SharePoint en later ook Office 365. Een aantal jaar geleden werd hij in Europa uitgeroepen tot een van de 25 meest invloedrijke personen op het gebied van SharePoint.

Niet heel gek gezien zijn verschillende optredens in het binnen en buitenland op diverse congressen en bijeenkomsten. Hiernaast is hij initiatiefnemer van Maarten’s Cloud Journal een Podcast inclusief video (YouTube, zie link) waar hij van tijd tot tijd verschillende aan Cloud gerelateerd onderwerpen ter discussie stelt. Overigens was Maarten nog niet heel lang geleden te gast bij onze eigen Come Get IT Podcast.

Sessie teaser

Ook Maarten heeft de focus op veiligheid en governance. Tijdens zijn sessie, deels technisch en deels fucntioneel gaat hij dieper in op beide aspecten en hoe we hier binnen Teams op een verantwoordelijke manier mee om kunnen (of moeten) gaan. Ook benieuwd naar wat Maarten te vertellen heeft? Inschrijven kan via de onderstaande link.

Tot snel!

Momenteel zijn al 80% van de beschikbare tickets vergeven

Inschrijven