Gemiddelde leestijd: < 1 Minuut

Een van de sprekers tijdens het aanstaande Come Get IT evenement op 28 november aanstaande is Jits Langedijk. Jits is Senior Solution Architect bij NVIDIA en heeft een passie voor alles wat met zaken als deep (machine) Learning, Virtual Reality, vGPU’s & GRID technologieën te maken heeft. Een passie die hij binnenkort met ons zal gaan delen.

Over Jits

Naast zijn dagelijkse werkzaamheden bij verschillende klanten binnen de BeNeLux is Jits een veel, en graag geziene gast op evenementen, als bezoeker en presentator, blogt hij met enige regelmaat op zijn eigen website www.jitslangedijk.com en is hij een van de EUCdigest Foundation initiatiefnemers. M.a.w. Jits zit niet graag stil.

Inmiddels is Jits ruim 17 jaar werkzaam binnen de IT branche en heeft o.a. de rol vervult van Technology Officer waarbij hij verantwoordelijk was voor de bredere IT visie en strategie van een middelgrote Nederlandse IT dienstverlener. Kortom Jits kent het klappen van de zweep en weet waar hij het over heeft, iets wat ik persoonlijk (Bas) kan beamen.

Zijn sessie

In pak ‘m beet 30 tot 35 minuten praat Jits ons volledig bij m.b.t. de verschillende markten waarin NVIDIA actief is en hoe hun technologie bedrijven verder helpt. Zaken als Deep (machine) Learning, Virtual Reality, vGPU’s & GRID technologie zullen o.a. de revue passeren. Een technisch inhoudelijke sessie waarbij we de marketing praat even laten voor wat het is. Zeer de moeite waard.

Benieuwd naar het volledige programma, of wil je, je graag inschrijven? Dat kan natuurlijk. Klik op de onderstaande link voor meer informatie. We zien uit naar je komst. Vanzelfsprekend zijn collega’s, kennissen, klanten, relaties, of overige geïnteresseerden ook van harte welkom.

Inschrijven