Gemiddelde leestijd: 2 Minuten

Een van de sprekers tijdens het aanstaande Come Get IT evenement is Rob Tummers. Rob is Trainer en inspirator, oprichter en eigenaar van 2enable. Tijdens het Aanstaande Come Get IT event zal Rob een “mini” workshop voor ons gaan verzorgen.

Waar zou je (nog) beter in willen worden?

Dat is de vraag die Rob in zijn rol als trainer en coach vaak stelt. Vervolgens gaat hij gericht met het antwoord aan de slag. Rob heeft meer dan 15 jaar in marketing, sales en diverse trainersrollen gewerkt in de IT markt. Zijn laatste werkgever was Microsoft Nederland.

Vanaf 2014 is hij gaan doen wat hij het allerleukst vindt: mensen helpen te groeien en nog beter te laten worden in wat ze doen, en met veel succes. Rob werkt inmiddels als freelance trainer en coach voor verschillende organisaties – veelal in de IT markt. Je vindt meer over Rob en zijn onderneming op: www.2enable.nl/

Hoe krijg je iemand van een “nee” naar een “ja”?

Gesprekken voeren met mensen die iets niet willen is soms lastig. Een discussie met iemand in de weerstand: ga er maar aan staan. Laat staan de persoon tot ander gedrag aan te zetten of een andere houding te laten aannemen. Na deze sessie wordt dat een stuk makkelijker voor je, we gaan aan de slag met Motiverende gespreksvoering.

Het is een prachtige gesprekstechniek om weerstand te verminderen en motivatie voor verandering te vergroten. Sterker nog, als je deze gesprekstechniek onder de knie hebt, is geen enkele weerstand nog een probleem voor je. Je sluit makkelijk aan op de ander en weet met weinig moeite iedereen met weerstand naar “ja-taal” te krijgen.

Volledige programma

Benieuwd naar het volledige programma, of wil je, je graag inschrijven? Dat kan natuurlijk. Klik op de onderstaande link voor meer informatie. We zien uit naar je komst. Vanzelfsprekend zijn collega’s, kennissen, klanten, relaties, of overige geïnteresseerden ook van harte welkom.

Inschrijven