Gemiddelde leestijd: < 1 Minuut

Tijdens het aanstaande Come Get IT evenement op 28 november zal Bas van Kaam ons in hoog tempo bijpraten over de mogelijke, relatief onbekende (Cloud) alternatieven voor oplossingen als Citrix Virtual Apps en Desktops (voormalig XenApp en XenDesktop), VMware Horizon, etc. Lees snel verder…

Het klinkt misschien wat gek, Citrix en VMWare (deze oplossingen komen we in de praktijk verreweg het meest tegen) worden immers beide regelmatig met succes ingezet, ook door ons. Het doel is dan ook niet om beide partijen buiten spel te zetten, zeer zeker niet.

Wat past het beste?

Gaan voor de oplossing die het beste past, dat is het doel. Net zoals er in de formule 1 niet maar een type band bestaat voor alle (weer) omstandigheden bestaat er ook niet maar een (juiste) manier om applicaties en desktops aan te bieden aan je gebruikers. Helaas, lijkt dat soms wel zo.

Tijd voor diepgaande technische details zal er niet zijn, of in ieder geval niet tijdens de sessie, achteraf zal er wanneer gewenst voldoende tijd zijn voor vragen en discussie. Wel krijg je in ongeveer 30 minuten een goed beeld van de alternatieven en hoe deze je op eenzelfde manier (of beter) verder kunnen helpen waarbij de benodigde investering en menselijke inzet tot een minimum blijft beperkt.

Gegarandeerd stof tot nadenken, plus wat huiswerk.

We hopen jullie te mogen verwelkomen op de 28ste. Klik op de onderstaande link voor de volledige agenda en om jein te schrijven.

Inschrijven