Gemiddelde leestijd: 2 Minuten

YES, eindelijk mogen we ons programma bekend maken. De afgelopen maanden zijn we wederom druk in de weer geweest om er een interessante, leerzame en gezellige avond van te maken. En dat is gelukt. Dit keer hebben we geen drie maar twee sessies op de agenda. De een technisch inhoudelijk, de ander aan de techniek gerelateerd. Ook wat betreft de indeling van het avondprogramma pakken we het anders aan, en de locatie, tsja… die is wederom schitterend (understatement).

De avond ziet er als volgt uit.

Na ontvangst (zie tijden onderaan) met een drankje schuiven we aan voor het diner en zal er aansluitend ruimte zijn om elkaar beter te leren kennen – m.a.w. de welbekende netwerkborrel. Kort hierop volgend zal de eerste sessie van start gaan.

Sessie 1: Rob Tummers – 2enable

Trainer en inspirator, oprichter en eigenaar van 2enable. Rob zal een “mini” workshop voor ons gaan verzorgen. De exacte invulling hiervan maken we op een later moment bekend maar dat het een leerzaam, praktisch en leuk verhaal gaat worden staat bij voorbaat al vast. Vanzelfsprekend sluit het onderwerp een op een aan op onze dagelijkse werkzaamheden al IT specialisten.

Sessie 2: Jits Langedijk – NVIDIA

Senior Solution Architect bij NVIDIA. In pak ‘m beet 35 tot 40 minuten praat Jits ons volledig bij m.b.t. de verschillende markten waarin NVIDIA actief is en hoe hun technologie bedrijven verder helpt. Zaken als Deep (machine) Learning, Virtual Reality, vGPU’s & GRID technologie zullen o.a. de revue passeren. Een technisch inhoudelijke sessie waarbij we de marketing praat even laten voor wat het is.

Vanzelfsprekend zal ook de Come Get IT Podast crew weer aanwezig zijn.

Locatie

Landgoed de Salentein. Een fantastisch mooi geleden landgoed, te Nijkerk. Je kunt hier een kijkje nemen voor een sfeerimpressie – zie ook de gebruikte blog afbeelding.

Tijden (indicatief):

17:00 – 18:00 ontvangst/drankje

18:00 – 19:15 diner

19:15 – 21:00 presentaties

Adres: Landgoed de Salentein. Putterstraatweg 5 – 9. 3862 RA Nijkerk

We hopen je opnieuw welkom te heten. Vanzelfsprekend zijn collega’s, kennissen, klanten, relaties, of overige geïnteresseerden ook van harte welkom. Tot dan!

Inschrijven