Gemiddelde leestijd: 2 Minuten

YES, eindelijk mogen we ons programma bekend maken. De afgelopen maanden zijn we wederom druk in de weer geweest om er een interessante, leerzame en gezellige avond van te maken. En dat is gelukt. Twee technisch inhoudelijke sessies, de ander aan de techniek gerelateerd. En wat betreft de locatie, tsja… die is wederom schitterend (understatement).

De avond ziet er als volgt uit.

Na ontvangst (zie tijden onderaan) met een drankje schuiven we aan voor het diner en zal er aansluitend ruimte zijn om elkaar beter te leren kennen – m.a.w. de welbekende netwerkborrel. Kort hierop volgend zal de eerste sessie van start gaan.

UPDATE 28-10-2019 – extra sessie toegevoegd aan de agenda

Rob Tummers
Trainer en inspirator, oprichter en eigenaar van 2enable. Rob zal een “mini” workshop voor ons gaan verzorgen: Hoe krijg je iemand van een nee naar een ja. Gesprekken voeren met mensen die iets niet willen is soms lastig. Een discussie met iemand in de weerstand: ga er maar aan staan. Laat staan de persoon tot ander gedrag aan te zetten of een andere houding te laten aannemen. Na deze sessie wordt dat een stuk makkelijker voor je, we gaan aan de slag met Motiverende gespreksvoering.

Het is een prachtige gesprekstechniek om weerstand te verminderen en motivatie voor verandering te vergroten. Sterker nog, als je deze gesprekstechniek onder de knie hebt, is geen enkele weerstand nog een probleem voor je. Je sluit makkelijk aan op de ander en weet met weinig moeite iedereen met weerstand naar “ja-taal” te krijgen.

Bas van Kaam
Cloud Technologist en Business Consultant bij Salomon IT. Bas zal ons in hoog tempo bijpraten over de mogelijke, relatief onbekende (Cloud) alternatieven voor oplossingen als Citrix Virtual Apps en Desktops (voormalig XenApp en XenDesktop), VMware Horizon, etc. Tijd voor diepgaande technische details zal er niet zijn, of in ieder geval niet tijdens de sessie, achteraf zal er wanneer gewenst voldoende tijd zijn voor vragen en discussie. Wel krijg je in ongeveer 30 minuten een goed beeld van de alternatieven en hoe deze je op eenzelfde manier (of beter) verder kunnen helpen

Jits Langedijk
Senior Solution Architect bij NVIDIA. In pak ‘m beet 35 tot 40 minuten praat Jits ons volledig bij m.b.t. de verschillende markten waarin NVIDIA actief is en hoe hun technologie bedrijven verder helpt. Zaken als Deep (machine) Learning, Virtual Reality, vGPU’s & GRID technologie zullen o.a. de revue passeren. Een technisch inhoudelijke sessie waarbij we de marketing praat even laten voor wat het is.

Vanzelfsprekend zal ook de Come Get IT Podast crew weer aanwezig zijn.

Locatie

Landgoed de Salentein. Een fantastisch mooi geleden landgoed, te Nijkerk. Je kunt hier een kijkje nemen voor een sfeerimpressie – zie ook de gebruikte blog afbeelding.

Tijden (indicatief):

17:00 – 18:00 ontvangst/drankje

18:00 – 19:00 diner

19:15 – 21:00 presentaties

Adres: Landgoed de Salentein. Putterstraatweg 5 – 9. 3862 RA Nijkerk

We hopen je opnieuw welkom te heten. Vanzelfsprekend zijn collega’s, kennissen, klanten, relaties, of overige geïnteresseerden ook van harte welkom. Tot dan!

Inschrijven