Gemiddelde leestijd: < 1 Minuut

Je leest het goed. Op donderdag 4 juli vindt het tweede Come Get IT event van 2019 plaats, en alle aanwezigen ontvangen een gratis exemplaar van het boek: Byte Sized Cloud design principles and architectural recommendations. Opnieuw een leerzame en gezellige avond onder gelijkgestemden met ook dit keer een heel gaaf thema, de Formule 1. Naast een hapje, drankje, en natuurlijk een paar hele coole sessies hebben we voor iedereen een cool en leerzaam “extratje” weten te regelen.

Het boek

Zoals een aantal van jullie misschien wel weten zijn Bas van Kaam (werkzaam voor Salomon IT) en Christiaan Brinkhoff (Microsoft) de afgelopen maanden druk in de weer geweest met het samenstellen van een boek. Een boek 100% gericht op “Cloud” in de breedste zin van het woord.

Grotendeels geschreven door IT community leden van over de hele wereld (van helpdeskmedewerker tot aan CTO/CEO). Maar liefst 140 personen uit 20 landen hebben er aan mee gewerkt met een fantastisch eindresultaat tot gevolg. Lees hier de blog van Bas m.b.t. meer informatie rondom het gehele project.

Goed nieuws!

Het bestuur van Come Get IT heeft geregeld dat er voor alle bezoekers van het aanstaande evenement een exemplaar klaar ligt!

Samenvattend…

Dus, er wordt gezorgd voor eten en drinken, op een perfect bereikbare locatie, het thema betreft de Formule 1, en iedereen krijgt een fysiek exemplaar van het boek: Byte-Sized Cloud design principles and architectural recommendations mee naar huis! Waarom zou je hier niet bij willen zijn?!

Inschrijven en meer informatie rondom het evenement (agenda en locatie) vindt je via onderstaande link.

INSCHRIJVEN / meer info