Gemiddelde leestijd: < 1 Minuut

In deze aflevering hebben wij weer een vriend van de show uitgenodigd in de van Nelle Fabriek, de plek waar we al een sinds enige tijd één keer per maand op vrijdag vriendelijk worden ontvangen voor een podcast opname.

We hebben Albert-Jan Schot (we mogen Appie zeggen) weer te gast. Appie was in aflevering 19 ook al te gast, toen in een aflevering die we op afstand opnamen. In de aflevering uit 2020 hebben we gesproken over Project Cortex, een nieuw project van Microsoft waar Appie zich op dat moment actief mee bezighield en hij op dat moment al veel kennis over had.

Het leek ons, na ruim twee jaar, een goed idee weer bij te praten over Project Cortex. Hoe staat het ervoor? Hoe is Cortex inmiddels opgenomen in het Microsoft 365 landschap en wat doet Appie zelf tegenwoordig…

We kennen Appie als een senior Cloud architect die graag de uitdaging aan gaat in het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van innovatieve Cloud oplossingen. Hij is een waardevolle bron van kennis voor zijn collega’s, klanten en de wereldwijde Microsoft-gemeenschap. Met zijn no-nonsense en can-do mentaliteit brengt hij een unieke combinatie van diepgaande hands-on ervaring en adviesvaardigheden op alle niveaus naar elk team.

Kortom, weer een leuke aflevering om naar te luisteren.

p.s., Wij vinden het leuk vinden om jouw feedback terug te lezen over onze podcast, dat kan natuurlijk hieronder maar ook door een review achter te laten in Apple of Spotify podcasts!