Gemiddelde leestijd: < 1 Minuut

Eindelijk weer een Come Get IT EXTRA Podcast!

In 2020 hebben wij voor het laatst een extra aflevering gepubliceerd en in 2019 waren voor de eerste keer we bij Experts Live, wat voor ons de eerste aflevering was die we maakten vanaf een evenement. We improviseerden toen nog met USB microfoons die we aangesloten hadden op onze telefoons.

We zijn nu alweer een aantal jaren verder en hebben inmiddels ook wat evenement ervaring en betere apparatuur maar toch was het ook wel weer even wennen.
Dankzij de goede organisatie van het evenement, in combinatie met ons eigen netwerk, hebben we het voor elkaar gekregen dat we voor deze editie een heuse podcast studio tot onze beschikking hadden waarin we opnames hebben gemaakt met onze fonkelnieuwe podcast set maar uiteraard hebben we ook weer interviews gemaakt op de centrale beursvloer.

Er is op Experts Live zoveel te zien en te horen dat je niet overal kan zijn maar is het nodige terug te beluisteren in deze EXTRA aflevering van de Come Get It Podcast.

Enkele onderwerpen die we in deze extra aflevering behandelen:

  • Je productiviteit verhogen met Microsoft Teams
  • Een aantal slimme tips voor inrichting van Intune
  • Een on-boarding proces volledig vanuit Azure met Power Apps
  • Kunnen we eindelijk afscheid nemen van die laatste Exchange server.
  • En nog veel meer…

Een EXTRA lange en boordevolle aflevering met verschillende sprekers, bezoekers en vrienden van de show die we gesproken hebben op editie 2022 van Experts Live!