Gemiddelde leestijd: < 1 Minuut

In deze aflevering van de Come Get It podcast gaan we weer eens de kant van de security op met een interessant onderwerp en een goede gesprekspartner.

Deze gast stelt zichzelf voor als een gepassioneerde IT-professional met sterke analytische vaardigheden. Hij is in staat om meerdere rollen tegelijkertijd uit te voeren en met het vermogen op een hoog abstractieniveau te denken. Daarnaast is hij uitgerust met diepgaande technische kennis in een breed scala aan vakgebieden, waardoor hij in staat is om gemakkelijk op dezelfde golflengte communiceren met verschillende belanghebbenden.

Werkzaam als Cyber Security Architect voor het Ministerie van Defensie en Process Manager Information Security bij Geldmaat.

Onze gast: Jeroen Bijen uit Hengelo.

Jeroen praat veel passie en kennis over deze specifieke kant van de informatie beveiliging en gebruikt zijn ervaring om ons nog van de nodigde kennis bij te brengen.

p.s., vergeet niet dat we op 30 september met onze podcast (apparatuur) aanwezig zijn tijdens #ExpertsLive in Congrescentrum 1931 in Den Bosch.