Gemiddelde leestijd: < 1 Minuut

Tijdens het aanstaande Come Get IT evenement staat de technologie van Microsoft centraal. Teams, WVD en… veiligheid zullen de primaire gespreksonderwerpen zijn. We hebben Erwin Derksen bereid gevonden om een presentatie te verzorgen rondom verschillende (aan Microsoft gerelateerde) veiligheid aspecten. Wie Erwin is en waar hij het o.a. over gaat hebben? Lees snel verder.

Over Erwin

Met ruim 20 jaar IT werkervaring heeft Erwin zijn strepen verdient. Al sinds 1999 in het vak en oprichter en eigenaar van Derk-IT, opgericht in 2017. Erwin is een graag geziene gast op diverse evenementen in het binnen en buitenland.

Zijn handelsmerken zijn een stevige dosis humor, praktische ingesteldheid en, bij voorkeur bulletpoint-free presentaties. Gezien zijn volle agenda zijn we dan ook erg blij dat we Erwin hebben weten te strikken voor ons mooie evenement.

Bij voorkeur fungeert Erwin als de brug tussen IT en “de business” en weet hij als geen ander complexe zaken terug te brengen naar de essentie.

Vanuit een technisch oogpunt is hij gespecialiseerd in Windows 10, Office / Microsoft 365, de onderliggende architecturen, het schrijven van technisch ontwerpen en staat veiligheid hierbij hoog in het vaandel.

Kennis

Zijn opgedane kennis, tips en tricks deelt hij maar wat graag in vorm van workshops, roadshows, presentaties en trainingen. Zo ook op 2 april aanstaande.

Erwin gaat het onder andere hebben over het belang van Microsoft LAPS, Server Hardening, GPO’s en meer. Tijdens het (telefonisch) bespreken van de sessie was zijn enthousiasme duidelijk merkbaar. Kortom, een sessie die je niet wilt missen.

Punt van aandacht

Februari moet nog beginnen, toch zijn nu al 65% van de beschikbare plaatsen vergeven. Schrijf je dus snel in (via onderstaande link) en voorkom dat je op onze wachtlijst komt te staan.

Inschrijven