Gemiddelde leestijd: < 1 Minuut

Afgelopen dinsdag 6 maart was ik namens SBC aanwezig bij het Nutanix .NEXT event. Tijdens dit event van Nutanix werd de roadmap van Nutanix en technische nieuwtjes in het Nutanix plaform gepresenteerd. Voor degene die niet bekend zijn met Nutanix, hierbij een link naar de website van Nutanix:

Nutanix

Nutanix Roadmap

Het succes van Nutanix zit hem in de eenvoud en central point of management van eigenlijk je hele on-premises infrastructure. De roadmap voor de toekomst met Nutanix, richt zich op uitbreiding naar de cloud. Met cloud connect pak je op ieder moment je virtuele machines op en brengt deze naar de cloud. Op deze manier ben je erg schaalbaar en is het zelfs mogelijk om te kijken met welke cloud je het goedkoopste uit bent.

Gedurende de dag kwamen er verder helaas weinig nieuwtjes langs.