Gemiddelde leestijd: < 1 Minuut

Een jaar is weer voorbij gevlogen en dat betekent (traditiegetrouw) dat Sander en Martijn weer bij elkaar komen om terug te blikken op het afgelopen jaar.

Een jaar waarin we nog begonnen met het opnemen van de podcast in een virtuele podcast studio maar we als snel van Almere verhuisd zijn naar een opnamelocatie in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam waar we een ook nog ’s een nieuwe podcast opname set in gebruik hebben genomen.

In het afgelopen jaar hebben we weer een hele mooie en uitgebreide gastenlijst gehad. Met deze mensen hebben we weer interessante afleveringen opgenomen en gepubliceerd. In 2023 is deze lijst alweer goed gevuld en gaan we in januari al meteen los met de special rond onze vijftigste aflevering!

Om de traditie van onze jaarlijkse gezamenlijke aflevering in ere te houden hebben wij dit jaar ook content gemaakt die de reguliere afleveringen niet halen.
We hebben afgelopen jaar weer ontzettend veel lol gehad en kennis kunnen delen. Geniet van ons jaaroverzicht 2022 en tot volgend jaar!

Met dank aan (in chronologische volgorde):

Michel Bouman
Jan Bakker
Daphne Daretta
Eddy Willems
Roos Rooijakkers
Jasper Oosterveld
Monique Kerssens
Robert Speulstra
(Alle gasten op) Experts Live!
Jeroen Bijen
Albert-Jan Schot
(Alle gasten op) TBX 2022
Femke Cornelissen

En een speciaal dankwoord aan onze sponsoren:

SBC
Salomon IT Solutions