Gemiddelde leestijd: < 1 Minuut

In deze aflevering hebben wij Milah Wouters te gast. Ze is eigenaar van Fairvent, waarbij ze organisaties helpt met het ontwikkelen van een visie en strategie op duurzaamheid, volgens eigen zeggen cruciaal voor het ontwikkelen van een toekomstbestendig bedrijf.

Naast haar werk is ze moeder en voorzitter van de stichting Helpdigitaal.

Het gevecht tegen isolatie en eenzaamheid bij ouderen is een ongoing battle en het is niet alleen een CoVid-19 gerelateerd probleem, ook al legde deze corona-crisis wel heel snel het probleem nogmaals bloot. Hoe lossen we dit op en wat speelt er nog meer? De afgelopen maanden zijn er, met behulp van Stichting Helpdigitaal, talloze ouderen in zorginstellingen begonnen met beeldbellen. Dat is een mooi resultaat maar Milah is er nog lang niet. Ze gaat hier mee door en probeert samen met haar stichting nog meer ouderen digitaal te helpen.

Milah verteld in onze podcast hoe zij op het idee is gekomen, hoe zij de eerste Covid Piek heeft beleefd, hoe de techniek achter dit mooie initiatief er uitziet maar vooral hoe ze verder gaat om meer ouderen aan het beeldbellen te krijgen.

Heb jij na het luisteren van deze aflevering zin om een bijdrage leveren aan dit mooie initiatief, kijk dan snel op www.helpdigitaal.nl