Gemiddelde leestijd: < 1 Minuut

De afgelopen afleveringen zijn we veel ingegaan op Microsoft Teams en Windows Virtual Desktop, tijd dus voor eens een ander onderwerp! We polsen eens bij VMWare hoe zij meegegaan in de huidige tijd van Cloud-adopties en hoe het er voorstaat in server virtualisatie land.

Deze vragen hebben we gesteld aan Duncan Epping.

Duncan Epping is VMware’s Senior Director en Chief Technologist voor HCI. In die rol fungeert hij als partner en vertrouwde adviseur voor de klanten en partners van VMware. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn ervoor te zorgen dat de toekomstige innovaties van VMware’s HCI aansluiten bij essentiële klantbehoeften en klantproblemen vertalen naar kansen. Duncan is een erkende leider in de technische gemeenschap en wordt beschouwd als een van de 50 meest invloedrijke leiders wereldwijd op het gebied van opslag en beschikbaarheid, virtualisatie en cloud. Hij heeft 6 patenten verleend en 5 patenten aangevraagd op het gebied van beschikbaarheid, opslag en resourcebeheer.

Duncan was een van de eerste VMware Certified Design Expert’s en de belangrijkste auteur en eigenaar van VMware/ Virtualization-blog Yellow-Bricks.com, een van de toonaangevende virtualisatie/ hyper-converged / SDDC-blogs. Duncan is een vaste keynote spreker op branche-evenementen zoals IP EXPO, Partner Exchange en VMUG User Conferences wereldwijd. Duncan presenteert sinds 2009 op elke VMworld in de VS en Europa.

En nu te gast in de Come Get IT Podcast.

Duncan Epping op LinkedIn
Yellow Bricks by Duncan Epping
Duncan Epping op Twitter