Gemiddelde leestijd: < 1 Minuut

Zoals Iedereen zijn ook wij door het Coronavirus aan huis gebonden, we kunnen gelukkig thuis werken maar sommige van ons zijn naast techneuten ineens ook onderwijzers geworden. Ongevraagd krijgen we ineens te maken met de wereld van digitaal onderwijs maar loopt het onderwijs niet jaren achter op de digitale wereld?

Dankzij de digitale wereld is het in ieder geval mogelijk om podcasts op te nemen vanuit huis, de audiokwaliteit is deze alleen aflevering iets minder goed dan je van ons gewend bent maar daar werken we aan! Voor deze aflevering hebben we gesproken met Sander Gordijn en hij laat ons zien dat wat hem betreft de achterstand van het onderwijs op de digitale wereld niet zo groot is als wellicht gedacht wordt en je ook prima les op afstand kan geven als dat echt nodig is.

Sander leeft voor het onderwijs. Hij is met ruim tien jaar onderwijservaring en een jonge geest de vertegenwoordiging van zijn generatie. Hij bekijkt de wereld vanuit een creatieve invalshoek en laat graag zien hoe je het beste uit ieder kind kunt halen. Hij weet alles over ICT en heeft zelf ervaren hoe

ICT in het onderwijs een meerwaarde kan hebben.

Naast zijn visie over ICT in het onderwijs geeft hij ook nog praktische tips voor thuisonderwijs plus tips voor gave apps om samen met de kids educatief bezig te zijn in deze bijzondere tijden. Reden genoeg om te luisteren.

Meer tips: meestersander.nl