Gemiddelde leestijd: < 1 Minuut

Microsoft Ignite is een jaarlijkse conferentie voor ontwikkelaars en IT-professionals gehost door Microsoft. De eerste conferentie, toen bekend als TechEd, vond plaats in 1993 in Orlando, Florida. De naam Microsoft Ignite  is vanaf 2015 geintroduceerd en dit jaar werd de cconferentie in Atlanta gehouden. Wij konden er helaas niet bij zijn maar we blikken terug met twee leuke gasten.

De eerste gast, Maarten Eekels, is inmiddels een bekend gezicht bij de CGIT Podcast en aangezien hij dit jaar op Ignite één van de sprekers was hebben we hem weer uitgenodigd om daarover te vertellen en terug te blikken.

Hij doet dit met onze andere gast Erwin Derksen. Erwin is eerder dit jaar ook al een keer te horen geweest tijdens ons verslag van Experts Live! en is (spoiler alert) ook te gast in onze volgende reguliere podcast (nummer 11) waarin de Active Directory het centrale thema wordt.

Kortom, twee uitstekende gasten om terug te blikken op Microsoft Ignite 2019 wat we gaan doen in deze lekker lange en bomvolle CGIT Podcast Extra!