Gemiddelde leestijd: < 1 Minuut

In aflevering nummer 39 van de Come Get IT Podcast hebben we het over Power Automate, een wellicht ondergeschoven kindje uit het Microsoft portfolio.

Wat is Power Automate en hoe werkt de combinatie samen met de Microsoft Graph API en Logic Apps?

Om hierover te praten hebben we voor deze aflevering Jan Bakker uitgenodigd (trouw luisteraar van de podcast en derhalve automatisch vriend van de show),
Martijn volgde hem op zijn beurt al op sociale media dus het contact was snel gelegd.

Zowel eenvoudige Power Automate Flows als de wat complexere Logic Apps en de toepassing daarvan passeren de revue in deze aflevering.
Misschien gebruik je zelf Zapier of IFFT (If This Than That) en/of ligt Powershell je ook niet helemaal… dan is deze aflevering echt de moeite waard.

Jan is een onafhankelijke cloud consultant en Microsoft MVP en hij besteedt zijn (werk-)dagen aan het helpen van organisaties om het meeste uit Microsoft (cloud-)producten te halen.

Met meer dan 10 jaar ervaring overziet hij snel problemen en komt hij met gedegen oplossingen want Jan heeft veel ervaring met Microsoft 365, Enterprise Mobility & Security en Office 365. Eigenlijk alles op en rond de Moderne Werkplek.

 

Microsoft365 Self-Service Using Power Apps

Why you should use Logic Apps instead of Power Automate