Kennis & Netwerk Event

Donderdag 28 maart organiseren we het eerste Come Get IT kennis en netwerkevent van 2019. Na een succesvolle editie in november pakken we ditmaal door op het gebied van de moderne werkplek. Onder het genot van een hapje en een drankje nemen we je mee in de wondere wereld van de moderne digitale werkplek. Aan de hand van drie, technisch inhoudelijke, onderwerpen/presentaties vertellen en laten we je zien hoe verschillende (Cloud) technologieën en producten bijdragen aan een efficiëntere manier van werken. Hiernaast is het een uitgelezen kans om ons als organisatie beter te leren kennen.

Het is mogelijk om een introducé mee te nemen als dit van te voren wordt aangegeven. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar dus op tijd aanmelden is verstandig.

Locatie: Kasteel Woerden

Datum: Donderdag 28 maart 2019

Tijd: 17:00 / 17:30 aanvang drankje/hapje – 21:00 einde

Agenda:

  1. Bas van Kaam – Senior Business Consultant en Technologist bij Salomon IT verzorgt de opening en heet iedereen welkom. Bas zal kort de agenda doornemen met alle aanwezigen en toelichten waarom er voor bepaalde onderwerpen is gekozen en wat ze met elkaar gemeen hebben.
  2. Christiaan Brinkhoff – zelfstandig Cloud architect en technologie evangelist voor Fslogix. In iets meer dan een half uur zal Christiaan ons volledig bijpraten rondom het Windows Virtual Desktop concept. Wat is het precies, hoe werkt het, de voor en/of nadelen, etc. met ruimte voor vragen uit het publiek.
  3. Walter van Uytven – CEO van Awingu. Walter deelt met ons wat Workspace aggregatie en een Unified Workspace inhoud. Waarom dit juist nu, in een hybride Cloud wereld zo van belang is, en gaat zijn. En natuurlijk hoe dit vanuit een technisch oogpunt in zijn werk gaat.
  4. Niels Kok – Senior Technisch Specialist bij Avensus. Niels verteld over Microsoft Intune, Autopilot en de mogelijkheden van de zogenaamde Out Of The Box Experience. Niet alleen legt Niels ons uit wat de voor en nadelen zijn en hoe dit alles in zijn werk gaat, hij gaat het ook laten zien aan de hand van een live demo!
  5. Afsluitende Borrel

Kortom, een relatief technische, zeer leerzame en gezellige avond die je niet wil missen. Tot de 28ste!

powered by Typeform