Tech Sessie Netwrix Auditor GDPR-AVG bij SBC Solutions (8 maart 2018)

De insteek van deze tech-sessie was dit keer de GDPR/AVG wetgeving die vanuit de EU is opgelegd. Om goed om te gaan met de uitdagingen die deze regelgeving met zich meebrengt zijn er een aantal software oplossingen op de markt beschikbaar en deze avond hebben we Netwrix auditor nader onder de loep genomen. Voor Nederland is UBM Global de officiele reseller.

0 Comments3 Minutes

Read More

Citrix op Azure: schaalbaar, goedkoper en altijd beschikbaar

Bedrijven die alles on-premises hebben staan weten dat dat nog wel eens voor problemen kan zorgen. Op- en afschalen is lastig en kost veel geld, en alles moet ook nog eens onderhouden worden. Citrix op Azure kan dat een stuk eenvoudiger maken.

0 Comments2 Minutes

Read More

Hoe kun je met Citrix Cloud zorgen voor high availability?

Citrix Cloud op Azure biedt je onder meer virtuele desktop infrastructures (VDI’s), waarmee je een besturingssysteem kunt uitrollen naar zo veel werkplekken als gewenst is. Een voordeel is dat er weinig down-time is.

0 Comments3 Minutes

Read More

Maak je bedrijf nog productiever met Microsoft Teams

Tegenwoordig zijn er talloze diensten en apps waarmee je goed kunt werken. Misschien gebruik je wel Office 365 en Skype for Business, en misschien heb je zelfs wel sociale media nodig. Het nadeel is echter dat je dan veel programma’s open hebt staan. Maar dat is niet langer nodig, dankzij Microsoft Teams.

0 Comments2 Minutes

Read More

Citrix Solution Day 2017

Afgelopen donderdag (5 oktober 2017) ben ik aanwezig geweest bij het jaarlijkse Citrix event ‘Citrix Solution Day’. Het was een interessante dag. Graag neem ik jullie mee in mijn ervaring van die dag.

0 Comments6 Minutes

Read More