Gemiddelde leestijd: < 1 Minuut

Het was in de beginjaren dat wij deze podcast zijn begonnen, dus alweer een tijdje geleden, dat we het onderwerp van deze uitzending besproken hebben.
We vonden het dus erg zinvol om het onderwerp weer eens door te nemen en hoe tof is het dat we dat dezelfde gast uit onze aflevering van 2019 weer bereid hebben gevonden om met ons de geschiedenis maar ook de toekomst te bespreken van Microsoft’s Active Directory.

In deze aflevering hebben wij namelijk als (terugkerende) gast Erwin Derksen. Erwin zit al sinds 1999 in het ICT vak, is in 2017 voor zichzelf gestart met het bedrijf Derk-IT en is daarnaast ook één van de oprichters van Blue Identity. Erwin schuift zijn interesse voor Windows en Active Directory niet onder stoelen of banken en is mede daarom een graag geziene spreker op diverse evenementen in binnen en buitenland. Zijn handelsmerken zijn een uitgebreide dosis humor en de “bulletpoint-free presentation”, naast uiteraard zijn kennis over Microsoft in het algemeen en Active Directory in het bijzonder.

Erwin is vaker te gast geweest bij onze Come Get IT podcast, dat zijn altijd leuke gesprekken geweest en ook deze aflevering is weer erg leerzaam en vol humor.