Gemiddelde leestijd: < 1 Minuut

Het is altijd leuk om onze kennis op te halen over een stuk technologie waar we in het begin heel enthousiast over waren maar wat minder in het nieuws is op dit moment.

In deze aflevering werken we namelijk ons beeld van Azure Virtual Desktop (AVD) bij met niemand minder dan Stefan Dingemanse, waarbij we ons afvroegen of we het nou gingen hebben over AVD, WVD of toch Windows365?

Stefan is luisteraar en volger van onze podcast maar ook een expert op het gebied van de moderne werkplek, waarin AVD een integrale rol speelt.
Hij is nauw betrokken bij verschillende community initiatieven zoals de Dutch Virtual Desktop User Group en is hij de mede oprichter van de wereldwijde Virtual Desktops Community.

Naast de kennis over AVD heeft Stefan naam voor zichzelf gemaakt door een Powershell Module te ontwerpen dat ook gepubliceerd is in de Microsoft Powershell Gallery!

Reden genoeg dus om Stefan in onze podcast studio uit te nodigen en met hem te praten over zijn favoriete onderwerp Azure Virtual Desktop.

 

 

https://www.stefandingemanse.com/