Gemiddelde leestijd: < 1 Minuut

In deze aflevering hebben we gesproken met Femke Cornelissen over modern werken en adoptie. Deze gaste hebben wij al eerder in ons verslag van Experts Live in onze podcast mogen verwelkomen en is meteen ook de eerste vriendin van de show!

Op het moment van publicatie is Femke op de rand van een overstap naar een nieuwe werkgever en hebben we haar uiteraard aan de tand gevoeld over haar huidige functie, maar ook haar toekomstige functie. Nu is ze nog werkzaam bij Tredion, maar vanaf volgend jaar bij Wortell.

Ze neemt ons mee in productief werken, ze licht een aantal aandachtspunten toe waar je als organisatie over na moet denken in het kader van adoptie en modern werken en we hebben het over Dutch Women in Tech.

Femke is een Adoption and Modern Workplace Team Leader wiens passie het is om elke medewerker te helpen slim gebruik te maken van digitale technologie,  begeleidt organisaties in hun reis naar de Modern Workplace en inspireert klanten om het volledige potentieel van Microsoft 365 te benutten – want uiteindelijk; het draait allemaal om een uitstekende werknemerservaring.

Omdat ze nog niet genoeg doet is ze ook nog eens Community Manager van Dutch Women in Tech, een community in, onder andere,  Microsoft Teams dat nu bijna 200 leden heeft.

Deze community is opgericht om vrouwen die (nog) niet in de IT werken enthousiast te maken voor deze sector. Daarnaast biedt het platform de mogelijkheid om anderen te ontmoeten die in de IT werken en graag hun kennis willen delen door middel van ervaringen en anecdotes verhalen op de website en evenementen zowel online als offline.