Gemiddelde leestijd: < 1 Minuut

Bij het lezen van dit onderwerp kunnen wij ons heel goed voorstellen dat je je afvraagt waar het precies over gaat.

Misschien heb je wel eens gehoord van de Microsoft Certified Trainer (MCT), de certificering voor educatieve experts op het gebied van Microsoft-technologieën.
Het was echter een certificaat wat eigenlijk heel simpel te behalen was. Je vulde een formulier in, een paar krabbels er onder en je mocht MCT bijschrijven op je CV.

Kon je met die certificering dan ook automatisch aantonen dat je dan echt een goede gecertificeerde trainer bent met didactische vaardigheden?

Inmiddels is de CTT+ opleiding, de opleiding waarin je die didactische vaardigheden kunt aanleren en waarmee je het CTT+ (Certified Technical Trainer) certificaat behaald,
benodigd geworden als voorwaarde voor, onder andere, een MCT certificering maar ook diverse andere trainer certificeringen in de ICT wereld.

Om hier meer over te leren hebben we Monique Kerssens uitgenodigd, Monique geeft al meer dan 23 jaar trainingen en coaching en heeft ons uitgelegd wat CTT+ is,
waarom je het zou moeten volgen en hoe dit opleidingsprogramma is ontstaan. Ze eigenaresse van Niqué Consultancy en woont ze in het prachtige Drenthe, met haar vriend en twee boxers.

Weer een leerzame aflevering met een leerzaam doel.

https://www.niqueconsultancy.nl/