Gemiddelde leestijd: < 1 Minuut

In deze aflevering van de Come Get IT Podcast blijven we een beetje in de hoek van data.

In onze vorige aflevering hadden we een specialist achter de microfoon over data-wetenschap en deze keer hebben we een specialist uitgenodigd, n dit geval Jasper Oosterveld, over het inzetten van data-classificatie binnen een organisatie. Jasper is eerder bij ons te gast geweest en heeft ons in aflevering 20 meegenomen in het goed toepassen van Governance in Microsoft Teams.

Hoe staan we er na 2 jaar voor op het gebied van Governance en daarnaast het veilig werken met Teams en SharePoint? Hoe bescherm je als organisatie de data binnen het Microsoft portfolio? Data-classificatie speelt hier een belangrijke rol in en Jasper praat hier ons over bij, bijvoorbeeld over wat Microsoft Purview voor jouw organisatie kan betekenen.

Jasper is een Microsoft MVP en Modern Workplace Consultant bij InSpark. Dagelijks werkt hij samen met klanten om de Modern Workplace te implementeren met Microsoft 365. Hij richt zich op samenwerking, communicatie, beveiliging, adoptie en Governance. Hij deelt graag zijn expertise en liefde voor Microsoft-producten met iedereen die wil luisteren.