Gemiddelde leestijd: < 1 Minuut

We zitten inmiddels een aantal weken in de ‘intelligente lockdown’ en werken nog steeds vanuit onze woon- of werkkamers. Langzamerhand ontstaat er een vorm van routine en kunnen we nu een beetje aan onze routine gaan sleutelen om de werkervaring prettig te houden of eventueel te verbeteren.

We hebben Eric Hartsink in onze virtuele podcast-studio uitgenodigd en hebben hem aan de tand gevoeld over het onderwerp thuis werken. Eric is namelijk CEO bij Communicativ en met zijn organisatie heeft hij zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in zowel thuiswerkoplossingen als slimme communicatie- en samenwerkoplossingen.

We zijn benieuwd hoe zijn werkplek eruitziet, hoe deze thuiswerkspecialist nu zelf de werkdagen doorkomt en wat zijn visie is op de toekomst. Wordt thuiswerken de standaard of gaan we weer met z’n allen naar kantoor als de Corona-crisis voorbij is?

Ben je nieuwsgierig naar hoe jij je thuiswerk situatie draaglijker kan maken en hoe je als organisatie nu al vooruit kunt kijken op thuiswerken in de toekomst, dan is deze podcast zeker aan te bevelen.

Eric Hartsink op LinkedIn